Box2Cloud

Box2Cloud: een echte hybride Cloud die veilig, controleerbaar en zichtbaar is.

ResoSafe Belgium is al meer dan 20 jaar specialist in uitbestede digitale back-up en biedt u een alles-in-één oplossing voor opslag, back-up, een eigen technologie van de ROS Groep, die volledig is ontwikkeld en wordt ondersteund in Frankrijk.

Sinds 2014 heeft Resosafe het TRUXT label, een garantie voor het vertrouwen van digitale bedrijven in hun klanten, partners en leveranciers.

Box2Cloud : Inleiding

Beveiliging, back-up en gegevensbescherming :
Beslissende thema’s voor de duurzaamheid van uw bedrijf

 • Opslag en back-up : Consolideer en archiveer uw gegevens lokaal, in één enkel apparaat.
 • Beveiliging : Opslag en back-up tot 10TB van gegevens op dubbele en gerepliceerde schijven in onze Datacenters in Frankrijk voor een drievoudige beveiliging.
 • Deel : La Box2Cloud maakt het mogelijk om samenwerkende werkruimten te creëren en gegevens veilig lokaal of op afstand te delen
 • Mobiliteit : Ga naar uw bestanden vanaf uw smartphone en deel ze met uw contactpersonen om altijd aan de juiste versie van het document te werken.
 • Scannen : Scan uw documenten vanaf uw Xerox-apparatuur via de applicatie Scan2Box
Box2Cloud
Box2Cloud By ResoSafe

Download de Box2Cloud-brochure

Toepassing Scan2Box

Met deze applicatie, speciaal ontwikkeld door onze R&D-afdeling, kunt u uw documenten scannen en direct vanaf het touchscreen van uw Xerox MFP* archiveren.

De creatie van de gepersonaliseerde archiveringsboomstructuur via de myresosafe.fr interface is zeer eenvoudig te gebruiken. Uw documenten worden in alle veiligheid opgeslagen en direct geclassificeerd volgens de door u gedefinieerde thema’s (schattingen, facturen, foto’s, enz.).

Om snel en eenvoudig te kunnen zoeken, worden documenten automatisch geconverteerd naar tekst-PDF-formaat, waardoor indexering op trefwoord of bestandsnaam vanuit de ingebouwde zoekmachine mogelijk wordt.

Xeroboutique Scan2Box

* Scan2Box is compatibel met de XEROX Versalink, Altalink en WorkCentre 72XX / 78XX.

Scan2Box by ResoSafe

Download de Scan2Box V2-brochure

Toepassing Sync2Box

Via de Sync2Box-applicatie synchroniseert de Box2Cloud tot 10TB aan gegevens op dubbele schijven.

De Sync2Box is een eerste stap op het gebied van storage en back-up voordat wordt overwogen deze te synchroniseren in de Cloud voor een drievoudige beveiliging.

Kies de bestanden die u wilt opslaan op uw Box2Cloud vrij en vind ze eenvoudig op uw myresosafe.fr portaal of uw CrossFile mobiele applicatie.

Xeroboutique Sync2Box
Sync2Box by ResoSafe

Download de Sync2Box-brochure

Toepassing Sync2Cloud

De Sync2Cloud-toepassing draagt uw gegevens over en maakt back-ups van uw gegevens voor een drievoudige beveiliging in automatische en gecodeerde modus, volgens gedefinieerde instellingen:

 • Filteren op de bestanden waarvan een back-up moet worden gemaakt
 • Back-upplanning

De Sync2Cloud biedt :

 • Encryptie van uw gegevens onder AES 256 bits
 • Herstel van bestanden in geval van verlies, diefstal of kwaadwillige handeling
Xeroboutique Sync2Cloud
Sync2Cloud by ResoSafe

Download de Sync2Cloud-brochure

CrossFile

Vergeet de gratis oplossingen die op het internet worden aangeboden, vertrouw op een toepassing die voldoet aan de regels voor gegevensbescherming die door de DPMR worden opgelegd.

Met de Crossfile-applicatie kunt u alle documenten (administratieve, commerciële, financiële, enz.), zelfs grote, in alle veiligheid delen met uw medewerkers, klanten en prospects, aangezien de gegevens lokaal in de Box2Cloud worden opgeslagen.

Om er toegang toe te krijgen, is er niets makkelijker dan de CrossFile applicatie te downloaden op uw smartphone (Android en IOS) of toegang te krijgen tot de speciale portal myresosafe.fr (beveiligde toegang).

Xeroboutique Crossfile

De zoekmachine stelt u in staat het document snel te vinden op eenvoudig trefwoord of bestandsnaam.

Crossfile by ResoSafe

Download de CrossFile brochure

Crossfile GED

De Crossfile GED-optie, die wordt voorgesteld met de Box2cloud, maakt het mogelijk om documenten op drie verschillende manieren te plaatsen:

 • met Scan2Box geïnstalleerd op een Xerox multifunctionele printer voor papieren documenten,
 • via File explorer (en netwerkstation op Box2Cloud),
 • of met CrossFile op http://my.resosafe.fr

Het maakt het ook gemakkelijk om ze in een banner te vinden, te classificeren en te indexeren dankzij een bibliotheek van 180 templates van voorgedefinieerde of aanpasbare archiefkasten.

CrosFile GED

Bovendien kunnen alle documenten in PDF/A*-indeling worden gescheiden in meerdere batches van pagina’s, in een of meer pagina’s worden gesplitst of met andere documenten worden samengevoegd.

Tot slot kunt u dankzij de zoekmachine met meerdere criteria eenvoudig en snel uw documenten vinden en hun status stap voor stap volgen dankzij de workflow (om te betalen, op te volgen, moet herbekeken worden, enz.)

*Alle documenten worden opgeslagen in PDF/A-1 (langdurige retentie).

Crossfile by ResoSafe

Download de CrossFile GED brochure

VPN Client

Alleen een internetverbinding en een Box2Cloud zijn nodig om de verschillende netwerken van uw multi-site bedrijf met elkaar te verbinden, en er maar één te creëren!

Met de VPN Client optie controleert uw IT-afdeling alle IT-middelen (servers, printers) vanaf één locatie, zodat al uw medewerkers overal toegang hebben tot alle bedrijfsgegevens en software.

ResoSafe beheert de volledige installatie en de automatische aansluiting van de koppelingen.

Xeroboutique VPN
VPN Client by ResoSafe

Download de VPN-cliëntenbrochure

RGPD

Sinds 25 mei 2018 is de Europese verordening nr. 2016/679 van toepassing op alle Europese bedrijven.
Zij moeten te allen tijde zorgen voor een optimale gegevensbescherming en dit kunnen aantonen.

De Box2Cloud is, in combinatie met andere ResoSafe diensten, de meest geschikte multifunctionele IT-beveiligingstool, die het volledige scala aan oplossingen biedt om aan de eisen van de SAPD te voldoen:

 • Antivirus voor werkstations en servers, Antispam om te vechten tegen junkmail,
 • Hosting e-mail in de beveiligde cloud<,
 • Firewall Wi-Fi, het voorkomen van toegang van derden tot uw lokale netwerk
 • VPN Client zodat u overal kunt werken met veilige toegang tot uw gegevens,
 • Back-up van al uw gegevens dankzij de Sync2Box- en Sync2Cloud-applicaties, die het herstel van al uw gegevens mogelijk maken in geval van cybercriminaliteit, brand, computercrashes of het afhandelen van fouten.
Xeroboutique RGPD
RGPD ready

Download de RGPD-brochure

Financier uw project