Financiering

Financiering

Het is de exploitatie van innovatieve, hoogwaardige en betrouwbare instrumenten die waarde voor een bedrijf opleveren en niet zijn eigendom.

Onze partnerships met verschillende financiële instellingen stellen u in staat om te werken met echte professionals die niet alleen de financiële aspecten begrijpen, maar ook de technologische oplossingen die wij aanbieden. U staat in contact met één financieel contactpersoon voor het beheer van uw contracten.

Financiële leasing biedt 7 voordelen:
Xeroboutique financement
  • Door te huren kunt u snel profiteren van de technologische vooruitgang tegen lagere kosten, zodat u concurrerend en productief bent in uw markt.
  • Uw fondsen blijven beschikbaar. Leasing houdt een belangrijk deel van het werkkapitaal dat uw bedrijf nodig heeft voor andere investeringen in stand.
  • Het is fiscaal interessant. U kunt de maandelijkse leasebetalingen als bedrijfskosten classificeren, wat resulteert in een aanzienlijke belastingbesparing over de gemiddelde eigendomscyclus van 5 jaar. Praat met uw financieel adviseur !
  • Je leent zonder een bijdrage te leveren. Als u een banklening aanvraagt om dure apparatuur te kopen, moet u eerst tussen 10 en 25% van het aankoopbedrag betalen, meestal. Met leasing financiert u 100% van de waarde van de apparatuur of de oplossing.
  • U vereenvoudigt uw beheer. Onze huuraanbiedingen zijn “op maat”. U kunt de kosten van apparatuur, onderhoud en software combineren in één reguliere betaling. U kunt ook de lengte, het tijdstip en de betalingsvoorwaarden van uw huur kiezen om uw betaling af te stemmen op uw cashflow.
  • U beschermt uw kredietlijnen. Door te kiezen voor financiële leasing behoudt u deze fondsen voor nieuwe investeringsmogelijkheden.
  • Houd uw investeringsbudget. Huren heeft gevolgen voor de operationele budgetten, niet voor de kapitaalbudgetten! En autorisaties zijn gemakkelijker te verkrijgen…
Onze financiële partners :
Xerox Financial Services
Financier uw project