ROS Groep : een one-stop-shop, specialisten in elk beroep

Welkom bij Xeroboutique Brussel – ROS Groep

Sinds 2001 werken we met meer dan 9.000 zakelijke klanten, van kleine bedrijven tot multinationals, in Frankrijk en Europa.

Onze bedrijven, gevestigd op 11 locaties in Frankrijk en België, bieden een lokale service en een gepersonaliseerd antwoord op uw behoeften op het gebied van kantoorautomatisering, IT, telefonie, cloud en verlichting.

Met ROS Groep zorgt u voor een revolutie in uw dagelijks leven en versnelt u uw digitale transformatie ten voordele van uw efficiëntie en productiviteit.

Veiligheid en boekhouding

ROS Groep biedt in samenwerking met NewSoft IT, een referentie op de markt, de Cube Print oplossing voor het controleren van het drukwerk, het beschermen van uw gevoelige gegevens en het verlagen van uw printkosten.

Maak een afspraak met onze experts

Xeroboutique Brussel opent de deuren van haar gloednieuwe Showroom. U kunt kennismaken met onze experts en specialisten in hun vakgebied die u begeleiden bij uw digitale transformatie.

De Ros Groep op BFM TV!

Het doel van deze eerste tv-communicatiecampagne is om alle bedrijven van de ROS Groep op het nationale grondgebied te presenteren, in overeenstemming met de vele veranderingen in de werkmethoden van vandaag en morgen.

Premium gamma by ROS

De ROS Groep is de exclusieve verdeler van een nieuwe serie A4- of A3-MFP’s en biedt een verscheidenheid aan geïntegreerde toepassingen die direct vanaf het MFP-aanraakscherm beschikbaar zijn.

Dematerialisatie, EDM, opslag en delen

In het tijdperk van digitale, grote gegevens en digitalisering dwingt de noodzaak om concurrerend te blijven in een steeds concurrerender omgeving bedrijven om digitaal te beschouwen als een investering en een hefboom voor groei.

Box2Cloud

ResoSafe Belgium is een specialist in uitbestede digitale back-up en biedt u met zijn Box2Cloud aanbod een alles-in-één oplossing voor opslag, back-up, delen en beveiliging.

Verlichting

Expert in de ontwikkeling en het ontwerp, vind al onze verlichtingsprestaties met onze 100% LED-producten.

Loopbaan

Of je nu een jong afgestudeerde of ervaren bent, er worden tal van carrièremogelijkheden geboden in de verschillende beroepen, profielen en locaties van de Groep. Raadpleeg onze vacatures of solliciteer online.

Ontvang onze nieuwsbrief

Om u te abonneren op de nieuwsbrief van de ROS Groep en ons nieuws te ontvangen, hoeft u alleen maar hieronder het e-mailadres op te geven waarop u de nieuwsbrief wilt ontvangen en u vervolgens aan te melden.

    Ontvang onze nieuwsbrief