Afdrukoplossingen

Ontdek onze printoplossingen

XeroBoutique dealers bieden uitsluitend het volledige gamma van XEROX printoplossingen aan, al meer dan 100 jaar een emblematische fabrikant.

Een ervaring die wordt erkend door voortdurende technologische innovaties (2017: Xerox®ConnectKey® gebruikersinterface), aangepast aan alle bedrijven, ongeacht hun bedrijfssector en grootte.

Er is altijd een Xerox-oplossing die aan uw verwachtingen voldoet en een Xeroboutique-dealer in de buurt van uw bedrijf voor persoonlijk contact.

Premium gamma by ROS

De ROS Groep is de exclusieve verdeler van een nieuwe serie A4- of A3-MFP's en biedt een verscheidenheid aan geïntegreerde toepassingen die direct vanaf het MFP-aanraakscherm beschikbaar zijn.

Xerox® Drukapparatuur

Van desktopprinters tot digitale persen en alle oplossingen die u nodig heeft om ze soepel te laten draaien, wij staan in het hart van uw bedrijf.

Oplossingen

Vereenvoudig en automatiseer uw dagelijkse taken, verbeter het informatiebeheer en de documentbeveiliging, print naar elke willekeurige printer en pas uw workflow aan.

Diensten

Dankzij de nieuwste innovaties op het gebied van diensten en digitale technologie kan uw documentproductiecentrum zich ontwikkelen tot een strategisch communicatiecentrum, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten.

Apps

ConnectKey-technologie biedt een heel nieuw niveau van flexibiliteit, efficiëntie en mogelijkheden voor uw medewerkers, zowel met de native applicaties als met de applicaties die beschikbaar zijn in de Xerox App Gallery. Het stelt u in staat de productiviteit te verhogen door uw dagelijkse taken te vereenvoudigen en te versnellen.

Financier uw project