Nieuws

Vind hier al het nieuws van de ROS Groep …

Vind al het nieuws van de ROS Groep en ontdek alles over onze nieuwe producten, de niet te missen evenementen en de technologische innovaties.

Maak een afspraak voor een demonstratie van onze producten en oplossingen. Xeroboutique Brussel opent de deuren van haar gloednieuwe Showroom. U kunt kennismaken met onze experts en specialisten in hun vakgebied die u begeleiden bij uw digitale transformatie. Onze Showroom is speciaal ontworpen om u...

Het doel van deze eerste tv-communicatiecampagne is om alle bedrijven van de ROS-groep op het nationale grondgebied te presenteren, in overeenstemming met de vele veranderingen in de werkmethoden van vandaag en morgen.

Dit is het 19e bedrijf dat zich aansluit bij de ROS Groep! Begin dit jaar heeft de ROS Groep het bedrijf DBS overgenomen, distributeur van afdrukoplossingen en computerapparatuur in de Hauts de France sinds 1980! Met 40 jaar ervaring zal het hele DBS-team een breed...

Sinds 1 juli 2019 heeft de ROS Groep SAGES informatique gekozen als officiële partner en biedt nu de ZEENDOC oplossing voor elektronisch documentbeheer en dematerialisatie aan in haar catalogus. We nodigen u uit om het te ontdekken in onze verschillende XeroBoutique dealers in oktober en november.

Financier uw project