Diensten

Transformeer uw klantervaring

Ontketen uw strategische middelen met onze documentproductiediensten. Dankzij de nieuwste innovaties op het gebied van diensten en digitale technologie kan uw documentproductiecentrum zich ontwikkelen tot een strategisch communicatiecentrum, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten.

Xerox®ConnectKey® Technologie

Xerox® ConnectKey® technologie transformeert hoe mensen werken door hen de vrijheid te geven problemen op te lossen, productiever te zijn en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Het is een slimme werkplekassistent.

Managed Print Services (MPS)

Xerox® Managed Print Services (MPS) maakt gebruik van uitgebreide beveiliging, analyse, digitalisering en cloud technologieën en software om een meer naadloze werkervaring te bieden op papieren en digitale platformen.

Xerox Financial Services

Xerox Financial Services is een 100% dochteronderneming van Xerox en is erop gericht om eenvoudige, flexibele oplossingen te bieden die aan uw behoeften voldoen.

Basic Print Services

PagePack is een dienst voor hardware-ondersteuning en onderhoud, inclusief alle verbruiksartikelen en exclusief afdrukmaterialen. Deze dienst is beschikbaar voor modellen met PagePack-optie.

Financier uw project