Services

Xerox®ConnectKey® Technologie

in
Bent u geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

107 Rue Colonel Bourg , 1140 Bruxelles
Tél : +32 2 370 28 28 - Fax : +32 2 376 75 58
Horaires d'ouverture :

Maandag tot en met vrijdag 08:30–19:30

107 Rue Colonel Bourg , 1140 Bruxelles
Telefoon : +32 2 370 28 28 - Fax : +32 2 376 75 58
Openingstijden :

Maandag tot en met vrijdag 08:30–19:30

  Het ecosysteem voor productiviteit op de werkplek.

  Xerox® ConnectKey® technologie transformeert hoe mensen werken door hen de vrijheid te geven problemen op te lossen, productiever te zijn en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Het is een slimme werkplekassistent.

  Elke printer of multifunctionele printer met ConnectKey technologie uit ons assortiment groeit uit tot het middelpunt van een productiviteitsecosysteem, waarin al uw machines naadloos samenwerken, voor een intuïtieve gebruikerservaring zorgen, connectiviteit met mobiele apparaten en de cloud verschaffen én veiligheid én toegang tot diensten die toegevoegde waarde bieden – zo uit de doos.

  ConnectKey technologie

  NL Intuitive User experience

  Intuïtieve gebruikerservaring

  NL Mobile and Cloud Ready

  Geschikt voor mobiele apparaten en de cloud

  NL Benchmark Security

  Toonaangevende veiligheid

  NL Gateway to New Possibilities

  De weg naar nieuwe mogelijkheden

  NL Next generation Services

  Geschikt voor nieuwe generatie diensten

  Of u nu een klein tot middelgroot bedrijf of een grote onderneming runt, dankzij onze baanbrekende ConnectKey technologie kunt u verbinding maken met andere ConnectKey machines en uw ervaring op uw bedrijfsbehoeften afstemmen.

  XEROX® VERSALINK® SERIE

  De printers en multifunctionele printers uit de VersaLink serie zijn volledig appgebaseerde werkplekassistenten, ideaal voor kleinere werkgroepen in gedecentraliseerde omgevingen zonder uitgebreide IT-ondersteuning. Deze machines bieden een intuïtieve gebruikerservaring en maken het voor gebruikers mogelijk om te werken waar en wanneer ze maar willen.

  NL XEROX® VERSALINK® FAMILY
  NL XEROX® ALTALINK® FAMILY

  XEROX® ALTALINK® SERIE

  Met meer prestaties en schaalbaarheid voor gecentraliseerde middelgrote en grotere werkgroepen maken de multifunctionele printers uit de AltaLink serie hun faam meer dan waar. Ze beschikken over de geavanceerde afwerkingsopties die bedrijven nodig hebben om productiever en effectiever te werken.

  Intuïtieve gebruikerservaring

  Met een printerpark met ConnectKey technologie op elk model is de gebruikerservaring altijd consistent. Veelgebruikte functies werken op elke machine op dezelfde manier. Dus als gebruikers de bediening van één machine onder de knie hebben, kunnen ze met alle machines werken.

  SNELLE AANRAAKBEDIENING. Maak veeg-, tik- en knijpbewegingen met uw vingers op een groot kleurenscherm dat eruitziet als een tablet en profiteer van vereenvoudigde workflows. Download apps rechtstreeks uit de Xerox App Gallery en pas de interface aan om de apps die u het vaakst gebruikt een prominente plek te geven.

  Zie hoe het werkt

  Probeer het eenvoudige aanraakscherm. Gebruik de ConnectKey UI-simulator nu

  NL ConnectKey UI simulator

  Geschikt voor mobiele apparaten en de cloud

  Uw werknemers maken zowel thuis, onderweg als op kantoor gebruik van een verscheidenheid aan apparaten om hun werk te doen. Het versturen en ophalen van documenten en informatie gebeurt op verschillende locaties, zowel intern als extern.

  Alle printers en multifunctionele printers met ConnectKey technologie geven u de vrijheid om te werken waar en hoe u maar wilt – met directe connectiviteit naar Google Drive, OneDrive en DropBox™ en toegang tot extra opties via de Xerox App Gallery.

  Tegenwoordig moet elke werknemer verbinding kunnen maken met en printen op en vanaf meerdere apparaten. ConnectKey machines gaan deze uitdaging graag aan, met optionele Wi-Fi-connectiviteit, op het oorpaneelgeïntegreerde Near Field Communication (NFC)  Tap-to-Pair, Apple® AirPrint® en ingebouwde Apps voor Google Cloud Print™.

  Toonaangevende veiligheid

  De Xerox® ConnectKey® technologie voldoet niet alleen aan de industriestandaarden voor beveiligingsvoorzieningen en -technologieën, maar overtreft deze zelfs. Werk met volledige gemoedsrust.

  Beveiligingskenmerken

  Inbraakbeveiliging

  Inbraakbeveiliging

  Een uitgebreide verzameling functies voorkomt kwaadwillige aanvallen, proliferatie van malware en onbevoegde toegang tot de printer.
  Of dit nu via verzonden data of rechtstreeks bij de MFP gebeurt, alle toegangspunten worden beveiligd.

  Machinedetectie

  Machinedetectie

  Ingebouwde beveiligingen houden wijzigingen in de systeemsoftware bij en laten u weten wanneer deze plaatsvinden.*
  Opgeslagen informatie wordt beveiligd met de hoogste encryptieniveaus, terwijl verwerkte data die niet meer nodig is wordt gewist met opschoningsalgoritmen die zijn goedgekeurd door het Amerikaanse ministerie van defensie.

  Document- en databeveiliging

  Document- en databeveiliging

  Functies voorkomen bedoelde of onbedoelde verzending van kritieke data naar onbevoegde partijen.
  Documenten worden pas vrijgegeven zodra de juiste gebruiker bij de machine staat, en gescande informatie wordt beschermd tegen onbevoegde gebruikers.

  Samenwerking met derden

  Samenwerking met derden

  Via partnerschappen met industrieleidende experts zoals McAfee®* biedt ConnectKey technologie een extra beveiligingslaag.
  MFP‘s worden zelfs in de meest veilige omgevingen vertrouwd en gecontroleerd

  *Alleen AltaLink machines

  De weg naar nieuwe mogelijkheden

  Een multifunctionele printer met Xerox® ConnectKey® technologie is veel méér dan slechts een machine. Het zijn echte werkplekassistenten, die een revolutie voor de kantooromgeving betekenen.

  Eenvoudige, appgebaseerde functionaliteit

  De ConnectKey technologie tilt de flexibiliteit, efficiëntie en functionaliteit voor uw werknemers naar een hoger niveau dankzij zowel de ingebouwde apps als de apps die kunnen worden gedownload via de Xerox App Gallery.

  De ingebouwde apps vereenvoudigen de print-, scan- en kopieerfuncties en kunnen toegang bieden tot adreslijsten en veelgebruikte locaties, terwijl gebruikers met de apps die beschikbaar zijn in de App Gallery serverloze apps, zoals Print from DropBox™ en Scan to Microsoft® Office 365, rechtstreeks vanuit de gebruikersinterface kunnen downloaden.

  Geschikt voor nieuwe generatie diensten

  Naadloze integratie met MPS-printoplossingen (Managed Print Services)

  Bedrijven gebruiken Managed Print Services om informatie effectiever te beheren. Met een Xerox® machine met ConnectKey® technologie als de hub van uw documentomgeving kunt u bedrijfsprocessen automatiseren, machines optimaliseren en van afstand beheren en uw helpdesk helpen met ingebouwde tools.

  Wat uw MPS-printoplossing ook is, ConnectKey technologie integreert er naadloos mee voor ongekende documentbeheercontrole en ongeëvenaarde werkplekefficiëntie.

  NL Next Generation Services

  Bekijk de brochure

  Video’s

  Financier uw project