Oplossingen

Xerox® Workflow Central Platform

in
Bent u geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

107 Rue Colonel Bourg , 1140 Bruxelles
Tél : +32 2 370 28 28 - Fax : +32 2 376 75 58
Horaires d'ouverture :

Maandag tot en met vrijdag 08:30–19:30

107 Rue Colonel Bourg , 1140 Bruxelles
Telefoon : +32 2 370 28 28 - Fax : +32 2 376 75 58
Openingstijden :

Maandag tot en met vrijdag 08:30–19:30

  Converteer documenten op al uw apparaten. Vanaf elke locatie.

  Xerox® Workflow Central Platform

  Externe en flexibele werkmodellen vereisen het gemak van één platform en de naadloze productiviteit die worden geboden door het Xerox® Workflow Central platform, een cloud-based oplossing die het giswerk overbodig maakt bij het omzetten van fysieke en digitale bestanden in bruikbare formaten. Workflow Central maakt het gemakkelijk om documenten onmiddellijk om te vormen op elk apparaat, waaronder pc’s, tablets, mobiele apparaten en multifunctionele printers.

  Workflow Central is ideaal voor medewerkers die vaak onderweg zijn en met verschillende apparaten en documenttypen werken. Workflow Central biedt een oplossing voor alledaagse workflowproblemen, zoals vertalingen, bewerkingen, bestandsconversie en meer.

  Virtuele demo

  Download de brochure

  We gaan niet meer naar het werk, het werk komt naar ons – meerdere locaties en in verschillende formaten. Dit betekent dat workflows nieuwe niveaus van aanpassing, flexibiliteit en beveiliging nodig hebben.

  •  Aanpasbaarheid waardoor u overal effectief en productief kunt zijn. Naadloos schakelen tussen locaties, apparaten en formaten.
  •  Staat altijd aan om te leveren wat u nodig hebt. Omdat uitvaltijd geen optie is.
  •  Beveiliging die het risico op het werken, delen en samenwerken buiten de infrastructuur van het kantoor vermindert. Wees verzekerd dat documenten en de informatie erin is beveiligd dankzij de beveiligingsinformatie van Microsoft Azure.

  Waarom kiezen voor Xerox?

  Xerox Workflow Central is toegankelijk, gebruiksvriendelijk en klaar om hard te werken op elke locatie en elk apparaat, waaronder pc’s, MFP’s en mobiele apparaten. Met Xerox Workflow Central kunt u:

  •  Profiteren van de consistentie van één platform dat op elk apparaat dezelfde, vertrouwde gebruikerservaring biedt.
  •  Handgeschreven notities digitaliseren en omzetten in bewerkbare, deelbare en bruikbare inzichten met behulp van Artificial Intelligence (AI).
  •  Papieren en digitaal leesmateriaal omzetten naar audiobestanden die u gemakkelijk kunt beluisteren, zodat u altijd productief kunt blijven.
  •  Documenten vertalen in de gewenste taal, op een snelle manier.
  •  Vertrouwelijke gegevens automatisch en effectief bewerken op basis van uw gedefinieerde vereisten.
  •  Documenten gemakkelijk omzetten naar bruikbare, bewerkbare Microsoft Office indelingen.
  •  Toegang krijgen tot een alsmaar groeiende reeks cloud-based mogelijkheden en workflows.

  Xerox Workflow Central is toegankelijk vanuit de Xerox Print and Scan Experience App en kan ook worden gekocht via de Xerox App Gallery, waar u ook toegang hebt tot de proefversie voor gebruik met Xerox MFP’s, pc’s en mobiele apparaten.

  Neem contact met ons op voor meer informatie over Xerox Workflow Central en de Xerox Print and Scan Experience App.

  Video’s

  Financier uw project