Verbruiksartikelen & apparatuur

Verbruiksartikelen & apparatuur

Verbruiksartikelen, kantoorbenodigdheden en meubilair, documentverwerking en -distributie… Aanvullende aanbiedingen om nog beter aan de dagelijkse behoeften van uw bedrijf te voldoen. In samenwerking met de toonaangevende merken op de markt bieden wij u duizenden referenties om u de keuze te geven, kwaliteitsproducten om optimale prestaties te garanderen, duidelijke en gecontroleerde levertijden en prijzen die voldoen aan uw budgettaire eisen.

Xerox® Everyday™ Toner

Een nieuw soort toner ontworpen voor printers, mensen en de planeet. Welk printermerk u ook gebruikt, het kiezen van merkloze vervangingscartridges kan ernstige gevolgen hebben — niet alleen voor uw printer, maar voor uw gezondheid en het welzijn van de planeet.

Originele Xerox verbruiksartikelen

Wanneer u originele Xerox verbruiksartikelen gebruikt, profiteert u pagina na pagina van levendige kleuren, scherpe tekst, haarfijne lijnen en consistente uitvoer. U verwacht uitmuntendheid van uw Xerox printer, en alleen onze verbruiksartikelen kunnen dat bij elke printopdracht verzekeren. Zorg dat u nooit inboet op kwaliteit.

Financier uw project